در دنیای جدید بیماریهای نوپدید و دوباره پدید تهدید برای سلامت ایجاد می کنند
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی عنوان کرد: مردم مرزنشین استان آذربایجان غربی عشق خود به وطن را از دیرباز با تقبل خوف و رجا بسیار نشان داده اند و در سالهای اخیر پرسنل معاونت بهداشت در زمینه بوردرسویلانس و IHA تلاشهای فراوانی داشته اند.
دکتر احسان ریخته گر در ادامه افزود: در دنیای جدید بیماریهای نوپدید و دوباره پدید یعنی بیماریهایی که در گذشته درمان شده بودند مجددا تهدید ایجاد می کنند.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: همکاران بهداشت حتی پیش از پرسنل گمرک و نیروی انتظامی در نقطه صفر مرزی اولین مجموعه ای هستند که کنترل نفرات ورودی را بر عهده دارند و در صورت مشاهده کوچکترین خطر وارد عمل می شوند.
دکتر احسان ریخته گر گفت: کارگاه مراقب های مرزی و مدیریت تجمعات انبوه به مدت دو روز در ارومیه برگزار می شود و با توجه به اینکه استان دارای هفت مرز رسمی با سه کشور است لذا برگزاری چنین کارگاهی بسیار برای همکاران استانی ضروری بوده و سعی در مرور مطالب و بازآموزی همکاران داریم.
وی افزود: آذربایجان غربی به نوعی مرزبان کشور از نظر عرصه سلامت بوده و با مراقبت های بهداشتی که در مرزهای استان بر اساس نظام سندرونیک انجام می شود از ورود بیماران مبتلا به بیماری های واگیردار که ممکن است به صورت نوپدید و باز پدید در کشور ایجاد شود و سلامت شهروندان را به خطر بیاندازند جلوگیری می شود.
دکتر ریخته گر با بیان اینکه هم اکنون بیماری هایی همچون تب دنگی در کشور مطرح است که در جنوب کشور نیر گسترش یافته است افرود: همچنین بیماری ابله میمونی نیز در سال گذشته در کشور وجود داشت.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان در پایان ازشرکت ۶۸ نفر مهمان از تمامی دانشگاه های نیمه شمالی کشور و اعضای مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت در این کارگاه خبر داد
نظر دهید